Christianiabikes Short Box

Livskvalitet på hjul med sterk motor. Varer, barnebarn, søndagstur? Det er mange muligheter med denne sykkelen. Christiania Bikes hatt en drøm om å oversvømme gatene med lastesykler, om å få bilene ut av byen og om å få barna oppi lastesykkelen. Siden da har de blitt hedret med ikonstatus for dansk design, og de har blant annet opprettet egen sveiseavdeling, hjul-, karosseri- og styreproduksjon og treproduksjon.  Selv om den ikke er kategorisert som en assistansesykkel, er dette en stabil trehjuling for den som ønsker litt ekstra balansestøtte, og lastekapasiteten gjør sykkelen til et ypperlig alternativ til bil.

Til nettbutikk Kontakt oss

Kalkhoff Entice 3B Advance

Denne sykkelen har etablert seg som en komfortabel og stabil arbeidshest på alle underlag. Gjennomarbeidet tysk kvalitet i ramme, komponenter og motor som i kombinasjon med et 27,5″ hjuloppsett med allsidige og nokså brede Schwalbe Smart Sam-dekk, er med på å gi et lavt og stabilt tyngdepunkt og en medvindsfølelse du sent vil glemme. Enten du er på fjellet, i skogen, ved skjøen eller i bygatene, er dette en sykkel som byr på mye sykkelglede.

Til nettbutikk Kontakt oss

Kalkhoff Image 3B Excite

Image-syklene fra Kalkhoff er et nyere tilskudd etter årelang testing ved et av de største og mest moderne testlaboratoriene i Europa. Det er i hovedsak en allsidig bysykkel med 28″ hjul og 80 mm dempergaffel som hjelper til på brostein og over kanter, og den bærer med seg en følelse av uanstrengthet og avslappethet når man sykler på den.

Elsykler med beltedrift kaller noen en vedlikeholdsfri sykkel. De fleste ting bør ha litt ettersyn, men det krever svært lite vedlikehold, og drivverket er ikke like sårbart for saltede vinterveier som andre drivverk. Det er som alltid på Kalkhoff-sykler, muligheter for justering av posisjon på styret, og sykkelen kjører på den gode og sterke Bosch Performance Line-motoren med 65 Nm.

Til nettbutikk Kontakt oss

Pfautec Scoobo

Mange kontakter oss i Sykkelsentralen med behov for litt hjelp med syklingen etter at store eller små fysiske begrensninger har meldt seg. Sykling kan med denne morsomme sykkelen ikke stoppes av disse begrensningene lenger. Sykkelen holder balansen, motoren gir kraften og selv må syklisten kun vise normal folkeskikk mot andre myke og harde trafikanter. Den store forskjellen fra liknende sykler som selges billig rundt omkring, er at denne sykkelen har tysk Bosch-motor og tysk kvalitet i alle ledd.

Lavt innsteg gir enkel adkomst, ryggstøtten og bredt sete gir høy stabilitet og fjæring i setet gir svært høy komfort. Med 500 Wh batteri og Bosch Active Line-motor kan denne sykkelen gå opp mot 75 km, men rekkevidde avhenger av mange forhold. Sykkelen tåler sjåfører på 130 kg og har egenvekt på 50 kg.

Til nettbutikk Kontakt oss

Pfautec Tibo4

Denne sykkelen fra Pfautec bærer det samme tyske kvalitetsstempelet med Bosch-motor og kvalitet i alle ledd. Fire hjul gir ekstremt høy stabilitet, ryggstøtten og bredt sete bidrar ytterligere til denne stabiliteten og fjæring i setet gir svært høy komfort. Med 500 Wh batteri og Bosch Performance Line-motor kan denne sykkelen gå opp mot 60 km. Sykkelen tåler sjåfører på 150 kg og har egenvekt på 55 kg.

 

 

Til nettbutikk Kontakt oss