TEST av elsykler, hva forteller det deg? Vi selgere er de første til å fortelle når våre sykler har gjort det godt i en test. Vi snakker ikke like høyt når det er motsatt. Som fagmann er jeg ikke så glad i alle disse testene. Jeg har sett kjente aktører/organisasjoner i Norge som lager tester som er direkte useriøse. Vinneren står igjen og kan bruke testen i markedsføringen sin, taperen må gå stille i dørene og hele bransjen (både vinnere og tapere) er egentlig enig i at testen er gjennomført av folk uten særlig kompetanse. En annen ting å utsette på testene er at produktene ikke testes over tid. Testene ville fått andre resultater hvis syklene ble brukt slik du som kunde kommer til å bruke de, over flere år.

MEN, noe kan du allikevel få ut av testene. Hos oss i Sykkelsentralen er det naturlig at vi prater om våre egne merker som vi fører, og hvis du ser på alle testresultatene vi viser til når vi presenterer syklene våre, så kan du være sikker på en ting: «Vi jobber med produsenter som sender sykler til uavhengige tester, og som er fremoverlent». I et marked der kundene forteller oss at de synes det er vanskelig å velge i elsykkeljungelen, så kan du ta all testaktiviteten som et tegn på at våre sykler har høy kvalitet. Noen tester vinner man og noen ganger blir man nummer fem, men man deltar og viser seg frem. Det er trygt for deg som kunde. Forutsatt at testen er uavhengig så klart, det finnes nok av juks og fanteri. Dette kan du enkelt sjekke selv.

GODT RYKTE må vi i Sykkelsentralen kunne få si at vi har. Når vi selger en sykkel betyr det ofte at vi får enda ett salg, for fornøyde kunder deler opplevelser med andre. Dette, sammen med fremoverlente solide sykkelmerker gjør at vi er ganske selvsikre på en ting: «Vi i Sykkelsentralen er blant de seriøse det er trygt å kjøpe sykkel hos. Vi har seriøse produsenter vi håndplukker, og vi er til stede for deg etter salg».

VELG en seriøs aktør, og du skal få et langt og godt forhold til din elsykkel.

GOD TUR

Halvard

Sykkelsentralen